Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bel-İş Sendikası Susurluk'ta işten çıkarılan işçileri unutmadı

Bel-İş Sendikası Susurluk

Susurluk Belediyesi'nde işten çıkarıldıkları için 4 aydan bu yana belediye binası önünde eylemlerini sürdüren işçilere Belediye-İş Sendikası Kurban Bayramı öncesinde gıda yardımında bulunup, işçilerle bayramlaştı.

Susurluk Belediyesi’nde işten çıkarıldıkları için 4 aydan bu yana belediye binası önünde eylemlerini sürdüren işçilere Belediye-İş Sendikası Kurban Bayramı öncesinde gıda yardımında bulunup, işçilerle bayramlaştı.
Susurluk Belediyesi’nde çalışırken işten atılan 84 sendikalı işçi belediye önündeki eylemlerine ara vermeden devam ediyor.
Belediye-İş Sendikası Balıkesir İl Başkanı Yüksel Özden, 2. Başkan Hakan Keskin ile birlikte işçileri ziyaret etti.
Arife günü işçilerle bir araya gelen Başkan Yüksel Özden, daha sonra Balıkesir Belediye İş Sendikası ve Belediye İş Sendikası Genel Merkezinin hazırladığı 20 kalem gıda maddesinin yer aldığı her biri 32’şer kilodan olan 84 adet gıda kolisini işçilere teslim etti.
Kurban Bayramı öncesinde işçilere gıda desteğinde bulunarak bir nebze de olsa yüzlerini güldüren Belediye İş Sendikası’na işçiler teşekkür etti.
Başkan Yüksel Özden, 4 aydan bu yana işçilerin eylemlerini sürdürdüğünü sendika olarak hem işçilerle hem temsilcilerle sık sık görüştüklerini belirtti.
İşe alım noktasında herhangi bir gelişme yaşanmadığını ve olayı yargıya taşıdıklarını hatırlatan Özden, 4 Kasım 2014 tarihinde ilk duruşmanın olacağını ve bu duruşmadan işçilerin işe geri dönmesiyle ilgili karar beklediklerini söyledi.
Susurluk Belediye Başkanının kendilerini arayarak ve görüşerek işçilerin işe geri alımlarıyla ilgili herhangi bir tarih vermediğini açıklayan Özden, işçilerin işlerine geri dönünceye kadar direnişin devam edeceğini, işçilerin de haklı davalarından geri adım atmayacağını sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı